Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

ΟΕΕ Ανακοίνωση πραγματοποίησης σεμιναρίων αναγκαίας εκπαίδευσης

ΟΕΕ

8 Ιουνίου 2023

Ανακοίνωση πραγματοποίησης σεμιναρίων αναγκαίας εκπαίδευσης

Σας γνωρίζουμε ότι τα σεμινάρια της αναγκαίας εκπαίδευσης έτους 2023 τα οποία θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο είναι τα:

  • «Φόρος Προστιθέμενης Αξίας», Παρασκευή  9 Ιουνίου 2023 και ώρες 17:00 με 22:00, με εισηγήτρια την κα Κατερίνα Καρύδα Προϊσταμένη Τμήματος Α΄ ΦΠΑ Διεύθυνσης Εφαρμογής Έμμεσης Φορολογίας ΑΑΔΕ,
  • «Φορολογία Εισοδήματος και λοιποί φόροι Νομικών Προσώπων», Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 και ώρες 17:00 με 22:00, με εισηγητή τον κ. Ματθαίο Χαπίδη, Προϊστάμενο του Τμήματος Νομικών Προσώπων της Διεύθυνσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας της ΑΑΔΕ και
  • «Εργασιακά Θέματα», Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 και ώρες 17:00 με 22:00, με εισηγητές τον κ. Εμμανουήλ Μυλωνά, Προϊστάμενο Τμήματος Χρονικών Ορίων Εργασίας της Διεύθυνσης Ατομικών Ρυθμίσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και την κα Αλεξάνδρα Μπρούμου, Προϊσταμένη Τμήματος – Ειδική Επιθεωρήτρια Εργασιακών Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.).

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα σεμινάρια μπορείτε να τα παρακολουθήσετε, μετά από είσοδο σας στις ψηφιακές υπηρεσίες του ΟΕΕ , με τους εξής εναλλακτικούς τρόπους: 

  • Με τη διαδικασία του live streaming (ζωντανή μετάδοση) την ημέρα και ώρα διεξαγωγής τους.
  • Με πρόσβαση στο βιντεοσκοπημένο υλικό, το οποίο παραμένει αναρτημένο στις ψηφιακές υπηρεσίες, προκειμένου οι δικαιούχοι να έχουν διαρκή πρόσβαση σε αυτό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!