Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Generation Y Νέες συνεργασίες με σειρά εταιριών

Τη συνεργασία της με νέες εταιρίες, ισχυρά brand names σε σειρά κλάδων της οικονομίας, ανακοίνωσε η ελληνική πολυεθνική εταιρία στον κλάδο του ψηφιακού μετασχηματισμού, Generation Y International e-Business Hub.

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε μια από τις νέες συνεργασίες είναι με την εταιρία Victus Networks, η οποία εξειδικεύεται στη μηχανική, το σχεδιασμό, τη λειτουργία και τη συντήρηση δικτύων. Για τη Victus Networks, η Generation Y θα υλοποιήσει μια ολοκληρωμένη εκστρατεία επικοινωνίας ανθρώπινου δυναμικού, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία τους στη δημιουργία αποτελεσματικών μηνυμάτων για να βελτιώσει τις εσωτερικές επικοινωνίες και τη δέσμευση των εργαζομένων της Victus Networks.

Μια νέα συνεργασία επίσης δημιουργείται με τη PharmaZac, μια από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες φαρμακευτικές εταιρίες στην Ελλάδα και έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε Rx & Healthcare solutions. Η Generation Y θα δημιουργήσει έναν νέο, δυναμικό και φιλικό προς τον χρήστη εταιρικό ιστότοπο για τη PharmaZac, δίνοντας τη δυνατότητα στην εταιρεία να επικοινωνήσει αποτελεσματικά το μέγεθος και τις δράσεις της.

Η Generation Y αναλαμβάνει, όπως ανακοινώθηκε, επιπρόσθετα την υλοποίηση των νέων ηλεκτρονικών καταστημάτων των Jumbo για τις αγορές της Αλβανίας, του Κοσσυφοπεδίου, του Μαυροβουνίου και της Σερβίας, με στόχο την ανάπτυξη νέων ισχυρών καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου B2C, προσαρμοσμένων σε κάθε αγορά. Αυτές οι πλατφόρμες θα προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα των Jumbo είναι εύκολα προσβάσιμα σε μια νέα ευρεία βάση πελατών, με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στις ηλεκτρονικές αγορές.

Στο portfolio της Generation Y προστίθεται και η Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, μια εταιρία-έμπνευση με πορεία που ξεπερνά τα 100 χρόνια. Η Generation Y θα αξιοποιήσει τη δύναμη του ηλεκτρονικού εμπορίου για να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα B2C για τη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, επιτρέποντας στην εταιρεία να παρουσιάσει και να πουλήσει τα υψηλής ποιότητας μελισσοκομικά προϊόντα της σε μια παγκόσμια πελατειακή βάση.

Παράλληλα, ξεκινά μια σειρά νέων συνεργασιών με εταιρίες όπως η Jannec, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής, προώθησης και διανομής αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, για την οποία η Generarion Y έχει αναλάβει την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού της καταστήματος για B2B πωλήσεις, ενώ ταυτόχρονα έχει αναλάβει την επέκταση και του υπάρχοντος Β2Β ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας Pharmaservice, η οποία έχει αναπτύξει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα καλύπτοντας τις ημερήσιες ανάγκες 1500+ φαρμακείων σε όλη τη χώρα. Ταυτόχρονα, η Generation Y έχει αναλάβει την υλοποίηση digital marketing στρατηγικής για τις εταιρίες Papapostolou Healthcare Technologies, εταιρία με έναν αιώνα δράσης στην υπηρεσία της υγείας και την Tsaknakis Bros, εταιρία με μακρά ιστορία ως ανεξάρτητος εισαγωγέας premium ποτών από όλη την υφήλιο. Επιπλέον, η Generation Y έχει αναλάβει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Oramique, η οποία παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα προσωπικού και επαγγελματικού μετασχηματισμού σε στελέχη, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, βαθιά γνώση της αγοράς και καινοτόμες προσεγγίσεις, η Generation Y δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί της να πετύχουν στο συνεχώς εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η εκτεταμένη σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών της, δίνει στην Generation Y τη δυνατότητα να προσφέρει την πλέον εξειδικευμένη λύση για τις εξατομικευμένες ανάγκες των συνεργατών της. Η πρόσφατη απόκτηση νέων, πολύ σημαντικών συνεργασιών καταδεικνύει περαιτέρω την ικανότητα της Generation Y να προσελκύει και να εξυπηρετεί επιχειρήσεις κορυφαίας βαθμίδας σε διάφορους τομείς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Generation Y, το International e-Business Hub, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της στη διεύθυνση www.generation-y.gr.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!