Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

DS Smith Πώς θα μειώσει η βιομηχανία συσκευασίας τον αντίκτυπό της στο περιβάλλον

Οι επιχειρήσεις πλέον γνωρίζουν την ακριβή επίπτωση στο περιβάλλον από τις επιλογές τους στα υλικά συσκευασίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η DS Smith έχει αναπτύξει «Δείκτες Κυκλικού Σχεδιασμού», ένα πρωτοπόρο εργαλείο για τη βιομηχανία της συσκευασίας, που επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία για το πώς οι επιλογές τους στα υλικά συσκευασίας μπορούν να μειώσουν τον αντίκτυπο που έχουν στο περιβάλλον, συγκρίνοντας την περιβαλλοντική απόδοσή τους μέσω 8 διαφορετικών δεικτών.

Όπως δηλώνει ο Αντώνης Καντζέλης, Managing Director Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία) στην DS Smith με αφορμή την συμμετοχή της εταιρείας στην 5η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας (AgroExpo) που ολοκληρώθηκε χθες:

«Στην DS Smith ενισχύουμε τον πρωτογενή τομέα της Ιεράπετρας και της Κρήτης μεταφέροντας τεχνογνωσία και προσφέροντας ανακυκλώσιμες συσκευασίες και υλικά που οδηγούν σε λιγότερα απορρίμματα. Σε αυτό το πλαίσιο, στηρίζουμε τον θεσμό της Αγροτικής Έκθεσης Ιεράπετρας αναδεικνύοντας τη σημασία των καινοτόμων λύσεων βιώσιμης συσκευασίας για την ομαλή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας και προωθώντας το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας».

Η DS Smith, παρουσίασε τις βιώσιμες λύσεις συσκευασίας για φρούτα, λαχανικά, λάδια και κρασιά συζητώντας με τους επισκέπτες στο περίπτερό της για τη σημασία της μετάβασης στην κυκλική οικονομία ως μοχλού βιώσιμης ανάπτυξης. Η DS Smith, όπως επισημαίνουν τα στελέχη της, υποστηρίζει διαχρονικά την τοπική κοινότητα της Κρήτης καθώς διατηρεί βιομηχανική μονάδα στην περιοχή της Παχειάς 'Αμμου από το 1980 προσφέροντας σύγχρονες λύσεις συσκευασίας στην τοπική αγορά και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την καινοτομία και την ποιότητα των αειφόρων συσκευασιών που κατασκευάζει, καθώς τα προϊόντα της μπορούν να βελτιώσουν την ασφάλεια κατά τη μεταφορά και αποθήκευση, να ενισχύσουν την παρουσίαση στη λιανική και να αυξήσουν τις πωλήσεις προϊόντων για τους πελάτες της.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η DS Smith έχει αναπτύξει τους Δείκτες Κυκλικού Σχεδιασμού, ένα πρωτοπόρο εργαλείο για τη βιομηχανία της συσκευασίας, που επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία για το πώς οι επιλογές τους στα υλικά συσκευασίας μπορούν να μειώσουν τον αντίκτυπο που έχουν στο περιβάλλον, συγκρίνοντας την περιβαλλοντική απόδοσή τους μέσω 8 διαφορετικών δεικτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!