Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Εθνική Ασφαλιστική Στήριξη της φιλανθρωπικής ποδηλατικής δράσης “Wheels of will”

Υποστηρικτής, για δεύτερη χρονιά, της φιλανθρωπικής ποδηλατικής δράσης «Wheels of will», που διοργανώθηκε, πρόσφατα, από την UPGR8, είναι η Εθνική Ασφαλιστική.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, ο Παραολυμπιονίκης Ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής, διένυσε με το ποδήλατό του, την απόσταση των 240 χιλιομέτρων, από την Αθήνα στην Πάτρα, σε 8 ώρες και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό, για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Μετά τον τερματισμό του στην Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου της Πάτρας, ο Νίκος Παπαγγελής δεσμεύθηκε ότι, την επόμενη χρονιά θα ξεκινήσει από εκεί τη νέα του διαδρομή για το "Wheels of Will 3", με σκοπό να στηρίξει ξανά, όλα τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα ενάντια στον καρκίνο.

«Η Εθνική Ασφαλιστική είναι διαχρονικά αρωγός κάθε ενέργειας που αφήνει θετικό αποτύπωμα στο κοινωνικό σύνολο και φυσικά δίπλα σε ανθρώπους όπως ο Νίκος Παπαγγελής που προσωποποιούν με τις πρωτοβουλίες και τις αξίες τους το όραμα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!