Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Πάρος Δυναμική εκκίνηση του νησιού την φετινή τουριστική χρονιά

Με έναρξη της τουριστικής περιόδου από το Μάρτιο και με την εντυπωσιακή αύξηση κατά 30% της κίνησης τον Απρίλιο, η Πάρος προσβλέπει σε μια ακόμα επιτυχημένη τουριστική χρονιά, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η θεαματική αύξηση των αφίξεων καταγράφηκε από το λιμεναρχείο, σύμφωνα με το οποίο τον δεύτερο ανοιξιάτικο φετινό μήνα, 41.070 επισκέπτες, 5.981 Ι.Χ., 870 δίκυκλα και 1090 φορτηγά, έφθασαν με πλοίο στο νησί, έναντι 32.365 επισκεπτών, 5.380 Ι.Χ., 786 δικύκλων και 1.067 φορτηγών που είχαν αφιχθεί τον Απρίλιο του 2022.

Σχολιάζοντας τα πρώτα αυτά ενθαρρυντικά μηνύματα, ο δήμαρχος της Πάρου Μάρκος Κωβαίος ανέφερε: «Η Πάρος, χάρη στη συνεπή και συνεχή στρατηγική ανάδειξής της ως προορισμού με ποιοτικά ενδιαφέροντα που ακολούθησε τα τελευταία χρόνια, κατόρθωσε να ανέβει στην κορυφή των προτιμήσεων τουριστών σε επίπεδο Κυκλάδων, σημειώνοντας χρόνο με το χρόνο σημαντικές επιτυχίες σε εισροές και πληρότητες. Σε αυτό συνέβαλε και η επέκταση του αεροδρομίου το οποίο δίνει ακόμα σημαντικότερες προοπτικές ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια».

«Η τουριστική ανάπτυξη του νησιού, πέρα από τους αριθμούς των αφίξεων, αποτυπώνεται και στις μετρήσεις καταξιωμένων οίκων αξιολόγησης τιμών ακινήτων όπου διαφαίνεται η υπεραξία του προορισμού, πράγμα που έχει θετικό αποτέλεσμα όχι μόνο στους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων που βλέπουν τις περιουσίες τους να αναβαθμίζονται», προσθέτει ο κ. Κωβαίος σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!