Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Επίσκεψη Κ. Πιερρακάκη στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των μικρομεσαίων επιχειρηματιών συζητήθηκε στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, ο κ. Πιερρακάκης άκουσε τις προτάσεις των εμπόρων και υποσχέθηκε να σταθεί αρωγός στα αιτήματα του κλάδου.

Σε δήλωσή του τόνισε ότι «περνώντας λίγο χρόνο με το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών χάρηκα πολύ διαπιστώνοντας ότι ο εμπορικός κόσμος της Αθήνας έχει εξοικειωθεί πλήρως με τις ψηφιακές υπηρεσίες του Δημοσίου και επωφελείται από τα τεχνολογικά και χρηματοδοτικά εργαλεία για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός μόνο όφελος φέρνει για τις ΜμΕ και ενδυναμώνει την επιχειρηματικότητα. Από τη δική μας πλευρά, θα συνεχίσουμε την ενίσχυση των ΜμΕ, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας μας».

Ο πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης δήλωσε: «Η ψηφιοποίηση του κράτους ήταν απαίτηση και ανάγκη της κοινωνίας. Η ολοκλήρωση της και ο εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων αποτελεί στόχο ύψιστης σημασίας για την πραγματική οικονομία, την ανάπτυξη της χώρας και την δημιουργία ευκαιριών για τα παιδιά μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!