Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Αστυπάλαια Στην κορυφή των πιο περιζήτητων προορισμών του κόσμου για τους Ιταλούς

Πρώτη μεταξύ των 8 πλέον δημοφιλών προορισμών παγκοσμίως είναι για τους Ιταλούς η Αστυπάλαια σύμφωνα με την ετήσια καθιερωμένη λίστα που διαμόρφωσε και ανακοίνωσε η Εθνική Ένωση Ταξιδιωτικών Bloggers Ιταλίας, ύστερα από επίσκεψη εκπροσώπου της στην «πεταλούδα του Αιγαίου» με πρωτοβουλία του Δήμου https://www.girovagate.com/2023/03/idee-per-viaggio-in-estate.html.

Ο κατάλογος δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο δημοφιλές ταξιδιωτικό blog Girovagate.com και προέκυψε έπειτα από πολλά ταξίδια του συγκεκριμένου blogger σε όλο τον πλανήτη καθώς και επιτόπια έρευνα των νέων τάσεων για το 2023. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο άρθρο, «αν ονειρεύεστε διακοπές σε ένα ελληνικό νησί με πεντακάθαρη θάλασσα και παραμυθένια τοπία χωρίς συνωστισμό από μαζικό τουρισμό, σταματήστε να ψάχνετε αλλού, γιατί η Αστυπάλαια είναι το ιδανικό μέρος!

Εκεί θα βρείτε εξωπραγματικές παραλίες, τραχιά και άγρια τοπία που θα σας κάνουν να ζήσετε αρμονικά με τη φύση, σε ένα από τα πιο γραφικά νησιά της Ελλάδας!

Ταυτόχρονα η Αστυπάλαια είναι το νησί του μέλλοντος χάρη στο πρωτοποριακό πρόγραμμα "Αστυπάλαια: Πράσινο και Βιώσιμο Νησί" το οποίο μεταξύ άλλων θα της διασφαλίσει την ενεργειακή αυτονομία του νησιού στα επόμενα χρόνια βασισμένο στην πράσινη ενέργεια». Η λίστα με τους καλύτερους προορισμούς για το 2023 συμπληρώνεται με την κοιλάδα του Λίγηρα, την Πεσκάρα, τη Στοκχόλμη, το Τέρμολι και τα νησιά Τρέμιτι, τη Ριβιέρα ντελ Κονέρο, τη Νέα Υόρκη και την παραθαλάσσια Μαρέμα.

«Η Αστυπάλαια μας, αλλάζει, εξελίσσεται, ανοίγει τα "φτερά" της στο μέλλον και παράλληλα διατηρεί την αυθεντική ταυτότητα της. Μέσα από στοχευμένες δράσεις αναδεικνύουμε συστηματικά το μοναδικό βιώσιμο και τουριστικό αποτύπωμα του νησιού στο εξωτερικό και εισπράττουμε τη θετική ανταπόκριση των διεθνών αγορών», δήλωσε ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας Νίκος Κομηνέας. Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα η Αστυπάλαια παρουσιάστηκε σε επιλεγμένο Ιταλικό κοινό ως μία άριστη πρακτική αειφόρου τουρισμού. Η δράση εντάχθηκε σε επιτυχημένη πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας που αφορούσε «κύκλο» διαδικτυακών σεμιναρίων με στόχο την εκπαίδευση Ιταλών ταξιδιωτικών πρακτόρων και επαγγελματιών. Για την ετοιμασία της παρουσίασης προηγήθηκε επικοινωνία και συνεργασία της Υπηρεσίας ΕΟΤ με τον Δήμο Αστυπάλαιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!