Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Βόλος Άφιξη δύο κρουαζιεροπλοίων στο λιμάνι που μεταφέρουν εκατοντάδες τουρίστες

Δύο μεγάλα κρουαζιερόπλοια έχουν "δέσει" σήμερα, από το πρωί, στο λιμάνι του Βόλου μεταφέροντας για άλλη μία φορά εκατοντάδες τουρίστες που επισκέπτονται τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα αξιοθέατα της περιοχής, επιβεβαιώνοντας ότι ξεκινά μία τουριστική σεζόν που στοχεύει να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ του ελληνικού Τουρισμού.

Πρώτο κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου, στις 6.30 το πρωί, το κρουαζιερόπλοιο "Celestyal Crystal" με σημαία Μάλτας προερχόμενο από τη Θεσσαλονίκη και έφερε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας 400 επιβάτες και 386 μέλη πληρώματος.

Πρόκειται για τουρίστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τη Γαλλία και την Ισπανία, με το πλοίο τους να παραμένει στον Βόλο για 12 ώρες και με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 6.30 το απόγευμα με προορισμό την Σαντορίνη.

Το δεύτερο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο που κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου είναι το "Vasco Da Gama", με σημαία Πορτογαλίας που έδεσε στις 7 το πρωί.

Το, πορτογαλικών συμφερόντων, κρουαζιερόπλοιο έφθασε στον Βόλο προερχόμενο από το Δικελί της Τουρκίας και μεταφέρει 850 περίπου επιβάτες και 490 μέλη πληρώματος.

Οι επιβαίνοντες τουρίστες είναι κυρίως Ευρωπαίοι από την Ελβετία, τη Γερμανία και τη Δανία, οι οποίοι περιδιαβαίνουν στο εμπορικό κέντρο του Βόλου και επισκέπτονται αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

Το κρουαζιερόπλοιο "Vasco Da Gama" θα αποπλεύσει στις 7 το απόγευμα, έπειτα από παραμονή 12 ωρών, με προορισμό την Σκιάθο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!