Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Τροπολογία Λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων. Επέκταση πλαφόν μισθώσεων στα διατηρητέα ακίνητα

Με τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου "Μέτρα στήριξης των συγγενών των θυμάτων και των πληγέντων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών της 28ης Φεβρουαρίου 2023, συνταξιοδοτική διάταξη, ρυθμίσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας των συγκοινωνιών, διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης, παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό της τουριστικής νομοθεσίας και άλλες επείγουσες διατάξεις" ρυθμίζονται θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα:

  • Με το προτεινόμενο άρθρο 1 ρυθμίζεται ειδικότερα η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές. 
  • Με το προτεινόμενο άρθρο 2 επιδιώκεται η επέκταση των προστατευτικών ρυθμίσεων του άρθρου 96 του v. 5007/2022 (Α'241} στις εμπορικές μισθώσεις διατηρητέων ακινήτων. 
  • Με το προτεινόμενο άρθρο 3 αντιμετωπίζεται το ζήτημα της επαρκούς στελέχωσης της Διuπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.}. 
  • Με το προτεινόμενο άρθρο 4 αυξάνονται τα έτη παραχώρησης του διαλαμβανόμενου ακίνητου στο ελληνικό Δημόσιο και ειδικότερα στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 
  • Με το προτεινόμενο άρθρο 5 ρυθμίζεται το ζήτημα των ιδιωτικών χορηγιών σε Αρχιπλοηγούς και Πλοηγούς. 

Παρατίθεται ακολούθως η τροπολογία στο σύνολό της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!