Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Σύλλογος Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Αρκαδίας Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις σήμερα Τετάρτη 08/03/2023

Σύλλογος Λογιστών-Φοροτεχνικών
Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Αρκαδίας

Δελτίο Τύπου

Ο Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αρκαδίας, αφουγκραζόμενος την κοινωνική οργή και απογοήτευση των Ελλήνων για το ειδεχθές γεγονός του δυστυχήματος των Τεμπών, δηλώνει συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που έχουν δρομολογηθεί Πανελλαδικά σήμερα Τετάρτη 08/03/2023 και καλεί όλους να λάβουν μέρος στις πορείες που θα λάβουν χώρα σήμερα στη πόλη μας στις 12:30 και στις 18:00 στη πλατεία Πετρινού. 

Το ατύχημα αυτό δεν πρέπει να συγκαλυφθεί και επιτέλους πρέπει να κάνουμε την οργή φωνή για να σταματήσει ο εμπαιγμός των Δημόσιων Φορέων εις βάρος της κοινωνίας. Ασφάλεια , σεβασμό και ειλικρίνεια απαιτούμε όλοι σύσσωμοι, βασικά στοιχεία άλλωστε της Δημοκρατίας…. όχι όμως αυτονόητα από ότι αποδεικνύεται. 

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συλλόγου,

Πρόεδρος : Ασκούνης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος : Τσαγκαρέλης Αντώνιος
Γραμματέας : Βουτυρίτσα Ελένη
Ταμίας : Ζάβος Δημήτριος
Μέλος : Μαυρόγιαννης Γεώργιος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!