Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο Δυναμική η παρουσία του ΕΟΤ - Συναντήσεις με διεθνείς "παίκτες" του τουρισμού

Με όλα του τα "όπλα" βρίσκεται ο ΕΟΤ στην σημαντικότερη τουριστική έκθεση παγκοσμίως, την ITB Berlin, που άνοιξε χθες τις πύλες της.

Το "παρών" δίνει ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ενώ το ανανεωμένο περίπτερο του ΕΟΤ πλαισιώνεται από 73 συνεκθέτες και ήδη έχει αποτελέσει πόλο έλξης των επισκεπτών.

Στο μεταξύ, ο. κ. Φραγκάκης και στελέχη του ΕΟΤ συναντήθηκαν με σημαντικούς παράγοντες της αγοράς όπως την Lufthansa, Connor, Eurowings , Der Turistik και άλλους ενώ στο περιθώριο της έκθεσης ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους αγορών και άλλων χωρών.

Όπως τονίζεται η γερμανική αγορά παρουσιάζει εξαιρετικά σημάδια ενόψει του 2023 ενώ όλοι οι τουριστικοί παράγοντες ήταν εξαιρετικά αισιόδοξοι για την πορεία της φετινής χρονιάς.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ ήταν μάλιστα κεντρικός ομιλητής στο ειδικό event που διοργάνωσε η εταιρεία expedia όπου παρουσίασε την στρατηγική και τους στόχους της Ελλάδας για το 2023.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε από υψηλόβαθμα στελέχη της expedia η σημαντική πορεία της χώρας για την ανάκαμψη του τουρισμού κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία καθώς η expedia ανακοίνωσε συνολικό τζίρο πωλήσεων 570 εκατ. δολαρίων για την ελληνική αγορά το 2022.

Ο ΕΟΤ ανάμεσα στα άλλα διοργάνωσε και μια ειδική ενότητα εκδηλώσεων όπου πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις για την Βιωσιμότητα, την Ελευσίνα ως πολιτιστική πρωτεύουσα και άλλες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!