Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Alpha Bank Ολοκληρώθηκε η εθελουσία έξοδος προσωπικού στην τράπεζα με υψηλή συμμετοχή

Το υψηλό ενδιαφέρον του προσωπικού του Ομίλου συγκέντρωσε το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Alpha Bank, που ολοκληρώθηκε, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα υπέβαλαν περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι, υπερβαίνοντας κατά πολύ την αρχική εκτίμηση για περίπου 400 αποχωρήσεις.

Πλέον του 70% των αιτήσεων προήλθαν από το Δίκτυο της Τράπεζας, ενώ ενεργή ήταν και η συμμετοχή από τις Κεντρικές Υπηρεσίες και τις θυγατρικές εσωτερικού της Τράπεζας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ένα από τα ελκυστικότερα πακέτα παροχών που έχει προσφέρει η Τράπεζα, με το μέσο ύψος της μικτής παροχής προς τους εργαζόμενους που συμμετείχαν να υπερβαίνει τους 60 καθαρούς μισθούς (σε κάποιες περιπτώσεις, ανήλθε σε έως και 90 μισθούς), διατήρηση των ευνοϊκών ρυθμίσεων και όρων σε δάνεια και κάρτες, άμεση καταβολή του ατομικού αποταμιευτικού προγράμματος (εισφορές εργαζόμενου και τράπεζας, περιλαμβανομένων αποδόσεων) και διατήρηση της πρόσθετης νοσοκομειακής κάλυψης για τρία έτη μετά την αποχώρηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!