Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΟΤ Δράσεις για την ενίσχυση των τουριστικών ροών από το Ισραήλ

Στο Τελ Αβίβ βρίσκεται ο Γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, όπου στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης IMTM έχει σειρά επαφών με παράγοντες της ισραηλινής αγοράς.

Ο κ. Φραγκάκης είχε μεταξύ άλλων συναντήσεις με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και tour operators όπως η Arkia, η TUS, η sundor και η WTC.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο κ Φραγκάκης έθεσε τους στρατηγικούς στόχους της χώρας μας για το επόμενο διάστημα και ζήτησε την συνδρομή τους για χρονική και χωρική επέκταση της παρουσίας των ισραηλινών επισκεπτών στην Ελλάδα.

Ο ΓΓ του ΕΟΤ θα συναντηθεί και με την ηγεσία της ιστορικής ομάδας μπάσκετ Maccabi Tel Aviv προκειμένου να συζητήσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΕΟΤ.

Ο ΓΓ του ΕΟΤ συνοδευόμενος από τον Έλληνα πρέσβη κ. Λουκάκη και στελέχη του οικονομικού τμήματος της ελληνικής πρεσβείας περιηγήθηκε στο περίπτερο του Οργανισμού .

Σε δήλωση του ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ επεσήμανε ότι:

"Η αγορά του Ισραήλ είναι εξαιρετικά σημαντική για την χώρα μας. Το 2022 έκλεισε με συνολική αύξηση των αφίξεων από το Ισραήλ σε σχέση με το 2019. Ειδικά στην Αθήνα η αύξηση έφτασε στο 19% σε σχέση με το 2019. Παράλληλα παρατηρήθηκε και αύξηση των ταξιδιών σε λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς εντός της χώρας μας, κάτι που αποτελεί ζητούμενο για τον τουρισμό μας. Η αγορά του Ισραήλ έχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και στον ΕΟΤ φροντίζουμε να τις καλλιεργούμε με τις κατάλληλες συνεργασίες."

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!