Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ελληνικό Κτηματολόγιο Έκτακτα μέτρα λόγω κακοκαιρίας

Ελληνικό Κτηματολόγιο

Χολαργός, 6 Φεβρουαρίου 2023

Δελτίο Τύπου

Έκτακτα μέτρα λόγω κακοκαιρίας

Ενημερώνουμε τους πολίτες και τους επαγγελματίες, ότι σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών (κακοκαιρία BARBARA) και λαμβάνοντας υπόψη την υπ΄ αρ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/ /οικ.1866/5.2.2023 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα:

«Λειτουργία δημοσίων υπηρεσιών λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών την 6η/2/2023» και την με ίδια ημερομηνία διευκρινιστική ανακοίνωση του ίδιου Υπουργείου: «Έκτακτο ωράριο λειτουργίας των Δημοσίων υπηρεσιών για τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου»: το ωράριο εργασιών υποβολής αιτήσεων

  • για την καταχώριση εγγραπτέων πράξεων (διά ζώσης και ηλεκτρονικές υπηρεσίες),
  • την έκδοση και παραλαβή πιστοποιητικών (διά ζώσης),
  • την έρευνα (διά ζώσης) των τηρούμενων στοιχείων και αρχείων,

Κτηματολογικά Γραφεία (Αττικής, Πειραιώς και Νήσων) και Υποκαταστήματα (Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Μαραθώνα, Νέας Ιωνίας, Περιστερίου, Χαλανδρίου) της Περιφέρειας Αττικής αναστέλλεται από τις 8.30 πμ έως και τις 10.00 πμ.

Προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, διευκρινίζεται ότι τυχόν ραντεβού με την κεντρική και τις περιφερειακές υπηρεσίες του Ελληνικού Κτηματολογίου στην Αττική που έχουν προγραμματιστεί πριν τις 10 π.μ., δεν θα πραγματοποιηθούν και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με κάθε πρόσφορο τρόπο και άμεσα για τον επαναπρογραμματισμό νέου ραντεβού.

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!