Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Howden Ελλάς - ΤCI Specialty Νέα στρατηγική συνέργεια για την Β. Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ενοποίηση των εργασιών της εταιρείας διαμεσολάβησης ΤCI Specialty Insurance Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με τη Howden Ελλάδας, επιχειρηματικό μεσίτη ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, η απόφαση αυτή ενισχύει την ανάπτυξη των εργασιών και αυξάνει σημαντικά το μερίδιο αγοράς της Ηowden στη Βόρειο Ελλάδα.

Με την ένταξη των Γιάννη Νάστου και Αλέξανδρου Παλάσκα στο δυναμικό της Howden Hellas, η εταιρία ενδυναμώνει την ομάδα του γραφείου Θεσσαλονίκης με δύο εξειδικευμένους διαμεσολαβητές στον Κλάδο Πιστώσεων - Εγγυήσεων.

Σε σχετική εκδήλωση, ο κ. Νάστος, ως επικεφαλής της TCI Specialty, δήλωσε:

«Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και η προτεραιότητα που παραδοσιακά δίνουμε στην ποιοτική και διαπροσωπική εξυπηρέτηση των πελατών μας, αποτέλεσε τη κινητήριο δύναμη για τη συνεργασία με τη Howden Ηellas. Η συνένωση των δυνάμεών μας με τον μεγαλύτερο επιχειρηματικό broker της αγοράς, αποδεικνύει την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες τις καλύτερες δυνατές λύσεις της τοπικής, αλλά και των διεθνών αγορών».

Από την πλευρά του ο κ. Παλάσκας δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η συνεργασία με έναν οργανισμό που γνωρίζει πολύ καλά την τοπική αγορά, αλλά συγχρόνως διαθέτει πρόσβαση στην τεχνογνωσία και στις υπηρεσίες των κορυφαίων ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εταιριών σε διεθνές επίπεδο, μας δίνει τη δυνατότητα, όχι απλώς να διευρύνουμε τον κύκλο των εργασιών μας, αλλά να έχουμε απεριόριστη υποστήριξη ώστε να παρέχουμε στους επιχειρηματίες που μας εμπιστεύονται κορυφαίες ασφαλιστικές υπηρεσίες».

Ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Howden Greece & Cyprus, τόνισε:

«Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της 5ης κατά σειρά στρατηγικής συμμαχίας μέσα στα δύο τελευταία χρόνια, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω δύο ακόμη έμπειρους και αξιόλογους συνεργάτες στη μεγάλη οικογένεια της Howden Hellas και συγκεκριμένα στο δυναμικό γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη. Στόχος μας είναι οι επιχειρήσεις να έχουν στη διάθεσή τους όχι μόνον καθετοποιημένες ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές προτάσεις, αλλά και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν το risk management, το advisory και το due diligence και βεβαίως τη νευραλγική για την οικονομική υγεία του επιχειρείν διαχείριση αποζημιώσεων. Σε όλους τους παραπάνω τομείς επενδύουμε συνεχώς και θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε το δυναμικό μας με ταλαντούχους ανθρώπους της αγοράς, δημιουργώντας στρατηγικές συμμαχίες με τους πιο ικανούς επαγγελματίες της διαμεσολάβησης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!