Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΥ Ελλάδος Συμμετοχή στη λίστα των Top Employers στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Η ΕΥ Ελλάδος αναγνωρίστηκε ως κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα και την Ευρώπη για το 2023 από τον παγκόσμιο οργανισμό Top Employers Institute, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Ινστιτούτου για τη φετινή χρονιά.

Η πιστοποίηση ως Top Employer επιβεβαιώνει την αφοσίωση ενός οργανισμού σε έναν καλύτερο κόσμο εργασίας, όπως αυτό αποδεικνύεται μέσω των εξαιρετικών πολιτικών ανθρώπινου δυναμικού και των πρακτικών προσωπικού του οργανισμού.

Το πρόγραμμα του Top Employers Institute πιστοποιεί οργανισμούς με βάση τα αποτελέσματα έρευνας από πιστοποιημένους ελεγκτές στο σύνολο των πρακτικών ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζουν.

Η έρευνα καλύπτει έξι τομείς ανθρώπινου δυναμικού, που αποτελούνται από 20 θεματικές ενότητες, μεταξύ των οποίων είναι η στρατηγική για τους ανθρώπους, το εργασιακό περιβάλλον, η προσέλκυση ταλέντου, η εκπαίδευση, η διαφορετικότητα & συμπερίληψη, η ευημερία (wellbeing), κ.ά.

Η ΕΥ Ελλάδος από το 2011 έως σήμερα αύξησε τον συνολικό αριθμό του προσωπικού της, από 540 σε 2.200 εργαζόμενους, δημιουργώντας ποιοτικές θέσεις εργασίας για νέους επιστήμονες και επαγγελματίες, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο, στον περιορισμό, αλλά και στην αναστροφή του brain drain.

Το 2022, η ΕΥ έδωσε τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε 150 φοιτητές, από τους οποίους το 50% δέχτηκαν πρόταση συνεργασίας από την εταιρεία μετά την ολοκλήρωση της άσκησής τους.

Το Top Employers Institute είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός για την αναγνώριση και την ενίσχυση της αριστείας σε πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού.

Μέσω του Προγράμματος Πιστοποίησης του Top Employers Institute, οι εταιρείες που συμμετέχουν μπορούν να πιστοποιηθούν και να αναγνωριστούν ως κορυφαίος εργοδότης επιλογής.

Το Top Employers Institute, που ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, έχει πιστοποιήσει μέχρι σήμερα 2.053 οργανισμούς σε 121 χώρες.

Οι πιστοποιημένοι κορυφαίοι εργοδότες επηρεάζουν θετικά τη ζωή περισσότερων από 9,5 εκατομμυρίων εργαζομένων παγκοσμίως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!