Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΒΕΑ Αλλαγή σκυτάλης στη διοικούσα παράταξη του Επιμελητηρίου

ΒΕΑ

17 Ιανουαρίου 2023

Δελτίο Τύπου

Αλλαγή σκυτάλης στη διοικούσα παράταξη του Β.Ε.Α. - Επικεφαλής ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Δαμίγος

Με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και απόλυτη διαφάνεια, όπως αρμόζει στη διαχρονική πορεία και λειτουργία της Διοίκησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, έγινε χθες, η παράδοση της σκυτάλης του επικεφαλής της «ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ–ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», παράταξης της πλειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, από το 2017.

Ο μέχρι τώρα επικεφαλής και πρόεδρος του Β.Ε.Α, Παύλος Ραβάνης, όπως επανειλημμένα έχει εκφράσει δημοσίως, διανύει το τελευταίο έτος της θητείας του, μέχρι τις επόμενες επιμελητηριακές εκλογές. Πρόθεσή του, όπως είπε στην χθεσινή συνεδρίαση, πριν την εκλογική διαδικασία, είναι να διασφαλίσει την ομαλή και αδιάλειπτη πορεία και ενότητα της παράταξης, συνεχίζοντας το έργο της στήριξης όλων των βιοτεχνών, τόσο ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου, όσο και ως επικεφαλής μέχρι σήμερα, της «ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», που διοικεί το Επιμελητήριο, με την συντριπτική πλειοψηφία του 95%.

Τα μέλη της παράταξης και εκλεγμένοι Σύμβουλοι του Β.Ε.Α., εξέλεξαν στην χθεσινή συνεδρίαση με απόλυτη πλειοψηφία, τον Κώστα Δαμίγο, Α΄ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου, να ηγηθεί της παράταξης και να την οδηγήσει έως τις επόμενες επιμελητηριακές εκλογές.  

Ο πρόεδρος Παύλος Ραβάνης, δήλωσε: «Συγχαίρω το νέο επικεφαλής της παράταξής μας, Κώστα Δαμίγο, εκφράζοντας την πλήρη εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό του και θεωρώ την εκλογή του, ως μία άξια και ασφαλή επιλογή για την βιοτεχνική, επιμελητηριακή  οικογένεια. Ως επί πολλά χρόνια – ήδη 30 – μέσα στον ζωντανό οργανισμό του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου και τα 16 από αυτά, ως πρόεδρος, θα στηρίξω τον Αντιπρόεδρο και πλέον επικεφαλής της «ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» σε κάθε βήμα του, όποτε και όπου μου ζητηθεί. Η πείρα σε συνδυασμό με την αισιοδοξία και την όρεξη για δουλειά, μόνο καλό αποτέλεσμα μπορεί να φέρουν».    

Ο Αντιπρόεδρος Κώστας Δαμίγος και νέος επικεφαλής της «ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», δήλωσε μετά την εκλογή του: «Ευχαριστώ από καρδιάς, τον πρόεδρο και όλους τους συναδέλφους μου, που με την επιλογή τους στο πρόσωπό μου, μου δίνουν την ευκαιρία να εργαστώ για την βιοτεχνική κοινότητα, σύμφωνα με τις αρχές και το ήθος της παράταξής μας. Τιμώ τον καθένα και κάθε μία ξεχωριστά για την συμβολή τους στο έργο μας, ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου. Δεσμεύομαι, ότι πρωταρχικός στόχος, θα είναι η ενδυνάμωση της παράταξής μας και η επιτυχία στην διεκδίκηση της ψήφου εμπιστοσύνης των συναδέλφων βιοτεχνών. Με την πραγματικά πολύτιμη συσσωρευμένη εμπειρία και με συνεργασία και σύμπνοια, θα συνεχίσουμε να δίνουμε φωνή στο συνάδελφο βιοτέχνη και να του εξασφαλίζουμε την θέση που του αναλογεί, στην κοινωνία και στον επιχειρηματικό κόσμο». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!