Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

Υπουργείο Εργασίας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή Διευθύνοντος Συμβούλου του ΤΕΚΑ

Υπουργείο Εργασίας και
Κοινωνικών Υποθέσεων

28 Δεκεμβρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή Διευθύνοντος Συμβούλου του Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (Τ.Ε.Κ.Α.)

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Υπεγράφη από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΚΑ, Νικόλαο Τεσσαρομάτη, η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σκοπό την προσέλκυση υποψηφίων με τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στο ΤΕΚΑ.

Τα απαιτούμενα προσόντα και δεξιότητες για τη θέση αναλύονται στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Ταμείου (teka.gov.gr), στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (ypergasias.gov.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα opengov.gr.

Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τη σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση teka.ceo@teka.gov.gr με σαφή ένδειξη στο θέμα της αίτησης “Θέση Διευθύνοντος Συμβούλου” το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023. Για όλες τις αιτήσεις θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

Επισυνάπτεται η σχετική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!