Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΑΑΔΕ Ολοκληρώθηκε η πρώτη μεγάλη κλήρωση φορολοταρίας των 100 χιλιάδων ευρώ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΑΔΕ
Ανεξάρτητη Αρχή
Δημοσίων Εσόδων

Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΑΔΕ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη μεγάλη κλήρωση φορολοταρίας των 100 χιλιάδων ευρώ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη μεγάλη ετήσια -δημόσια- κλήρωση φορολοταρίας με την οποία 12 τυχεροί φορολογούμενοι θα λάβουν από 100.000 ευρώ ο καθένας. Επιπλέον 83 φορολογούμενοι πολίτες κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας και τα ποσά προέρχονται από τα αδιάθετα έπαθλα προηγούμενων κληρώσεων.

Από την αρχή του έτους έως σήμερα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 11 κληρώσεις και για τις 10 από αυτές έχει δοθεί σε 5.412 φορολογούμενους το συνολικό ποσό των 8.816.000 ευρώ. Τα ποσά των δυο τελευταίων κληρώσεων, δηλαδή της 11ης και της 12ης, θα καταβληθούν στους δικαιούχους έως το τέλος του έτους.

Για την καταβολή του επάθλου, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει δηλώσει ο φορολογούμενος τον τραπεζικό του λογαριασμό σε μορφή ΙΒΑΝ στον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr), στην επιλογή myAADE - «Μητρώο & Επικοινωνία» - Δήλωση Λογαριασμού ΙΒΑΝ.

Οι φορολογούμενοι που κέρδισαν στη σημερινή κλήρωση και είναι πιστοποιημένοι στο TAXISnet, θα ειδοποιηθούν άμεσα με μήνυμα στη θυρίδα τους στο myAADE και μέσω  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιοι από τους κληρωθέντες δεν έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ, η ΑΑΔΕ θα επικοινωνήσει μαζί τους και τηλεφωνικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!