Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Τροπολογία Επέκταση της προσαυξημένης έκπτωσης διαφημιστικής δαπάνης και για το 2023

Με τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου "Ενίσχυση δημοσιότητας και διαφάνειας στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο - Σύσταση ηλεκτρονικών μητρώων έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου και λοιπές ρυθμίσεις αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης" ρυθμίζονται θέματα που αφορούν τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης

Με το άρθρο 2 της τροπολογίας επεκτείνεται και στο φορολογικό έτος 2023 η προσαυξημένη έκπτωση διαφημιστικών δαπανών των επιχειρήσεων που προβλέπεται στο άρθρο 22Γ του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, λόγω των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η συνεχιζόμενη πανδημία του κορωvοϊού COVID-19 και οι λοιπές οικονομικές επιπτώσεις διεθνών εξελίξεων.

Με το άρθρο 3 της τροπολογίας επεκτείνεται μέχρι τις 31.12.2023, η αναστολή της επιβολής του ειδικού φόρου τηλεοπτικών διαφημίσεων, που είχε χορηγηθεί μέχρι τις 31.12.2022 με την παρ. 2 του άρθρου 50 του ν. 4779/2021, στους παρόχους περιεχομένου περιφερειακής εμβέλειας επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης.

Παρατίθεται ακολούθως η τροπολογία στο σύνολό της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!