Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

Υπουργείο Εργασίας Δίνουμε έμφαση στην αυτόνομη διαβίωση και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών των συνανθρώπων μας με αναπηρία

Υπουργείο Εργασίας και
Κοινωνικών Υποθέσεων

14 Δεκεμβρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Μ. Συρεγγέλα: Δίνουμε έμφαση στην αυτόνομη διαβίωση και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών των συνανθρώπων μας με αναπηρία

Επίσκεψη Υφυπουργού στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Η Ελπίδα», στο Χαϊδάρι

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Επίσκεψη στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Η Ελπίδα», στο Χαϊδάρι, πραγματοποίησε χθες η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, η οποία συνομίλησε με το προσωπικό του Κέντρου και το συνεχάρη για το δύσκολο και εξαιρετικά σημαντικό έργο που προσφέρει.

Στη συνέχεια είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπρόσωπους του Κέντρου σχετικά με την κοινωνική επανένταξη των ατόμων με αναπηρία.

Η Υφυπουργός δήλωσε μετά και τη συνάντησή της με τους ωφελούμενους του Κέντρου ότι:

«H δύναμη των συνανθρώπων μας με αναπηρία, αλλά και  των οικογενειών τους, μας γεμίζει με κουράγιο και ελπίδα για μια καλύτερη κοινωνία. Είναι χρέος μας να τους στηρίζουμε, να προστατεύουμε τα δικαιώματά τους. Και αυτό σταθερά κάνει η Κυβέρνησή μας. Είμαστε με κάθε τρόπο, δίπλα τους. Δίνουμε έμφαση στην αυτόνομη διαβίωση και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!