Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΑΑΔΕ Επαναλειτουργία της πλατφόρμας για επιχορήγηση κόστους διανομής εντύπων & χαρτιού

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site της ΑΑΔΕ, επαναλειτουργεί έως τις 16/12/2022 η πλατφόρμα για αιτήσεις επιχορήγησης του κόστους διανομής εντύπων & χαρτιού (1ο δίμηνο, 2ο και 3ο τρίμηνο).

Είσοδος στην εφαρμογή

Υπενθυμίζεται ότι με την απόφαση A. 1172/2022 τροποποιήθηκε η απόφαση Α. 1105/2022 σχετικά με την επιχορήγηση για το έτος 2022 του μεταφορικού κόστους για τη διανομή εντύπων, καθώς και του κόστους δημοσιογραφικού χάρτου εκδοτικών επιχειρήσεων που εκδίδουν εφημερίδες και περιοδικά τοπικής, περιφερειακής και πανελλήνιας κυκλοφορίας.

Με τη νέα απόφαση προβλέπεται ότι οι αιτήσεις για το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο η αίτηση υποβάλλεται μέχρι και την 16η και 20ή Δεκεμβρίου 2022 αντίστοιχα.

Εξαιρετικά, και σύμφωνα με τη νέα απόφαση, κατά την υποβολή της αίτησης για το τρίτο τρίμηνο του 2022, για τη χορήγηση της ως άνω ενίσχυσης, η αιτούσα επιχείρηση δύναται να υποβάλλει αναδρομικά, ήτοι μέχρι και τη 16η Δεκεμβρίου, την αίτηση, καθώς και τα απαραίτητα παραστατικά των προηγούμενων διμήνου ή τριμήνου.

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση A. 1172/2022 καθώς και την απόφαση Α. 1105/2022, όπως πλέον ισχύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!