Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

Υπουργείο Εργασίας Η Μ. Συρεγγέλα δίπλα στον εμπορικό κόσμο του Περιστερίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

8 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωση τύπου

Η Μ. Συρεγγέλα δίπλα στον εμπορικό κόσμο του Περιστερίου

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος του Περιστερίου, καθώς και τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για τη στήριξη των επιχειρήσεων και την τόνωση της ελληνικής οικονομίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποίησε χθες η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου Γιάννης Καλαντώνης, η Γενική Γραμματέας Νατάσα Σκορδάκη και τα μέλη του ΔΣ Τάσος Πατσιώτης, Ανδρέας Παπαδάκης και Γιώργος Νικόπουλος.

Η κα Συρεγγέλα, αφού άκουσε τους προβληματισμούς του εμπορικού κόσμου που δοκιμάζεται από τις έντονες πληθωριστικές πιέσεις και την ενεργειακή κρίση, δήλωσε ότι: «Είμαστε σταθερά δίπλα στις επιχειρήσεις, στους εργοδότες και τους εργαζόμενους με μέτρα, προγράμματα και δράσεις. Στόχος μας είναι η ενίσχυση της γυναικείας εργασίας, η διαρκής  βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών και η τόνωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας». Και πρόσθεσε ότι: «Mέσα σε 3,5 χρόνια απλουστεύσαμε τις αδειοδοτήσεις των επιχειρήσεων, ψηφίσαμε τον νέο εργασιακό νόμο, μειώσαμε την ανεργία, τις ασφαλιστικές εισφορές και τους φόρους. Παράλληλα, συνεχίζουμε να ενισχύουμε την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας και προσελκύουμε διαρκώς σημαντικές επενδύσεις που δημιουργούν πολλές θέσεις εργασίας».


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!