Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Το νέο παιδικό βιβλίο του Δημήτρη Σταματόπουλου Η Ευρώπη και το δίευρω

Kυκλοφόρησε το νέο παιδικό βιβλίο του Δημήτρη Σταματόπουλου “Η Ευρώπη και το δίευρω”, ένα πρωτότυπο βιβλίο με στόχο να πληροφορήσει, να διδάξει αλλά και να διασκεδάσει τα παιδιά.

Μέσα από το μύθο του Δία και της Ευρώπης, ο Δημήτρης Σταματόπουλος καταφέρνει να ταξιδέψει τα παιδιά ως τη σημερινή Ευρώπη. Οι μικροί πρωταγωνιστές αγοράζουν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι και ύστερα αναζητούν πόσοι και ποιοι τελικά συνεργάστηκαν για να φτάσει αυτό το παιχνίδι στα χέρια τους και απαντούν σε ερωτήματα όπως:

Τι πληρώνουμε όταν αγοράζουμε κάτι; Σε ποιον πηγαίνουν αυτά τα χρήματα; Ποιος τα εισπράττει;

Ένα ταξίδι που ξεκινά από την αρχαία Ελλάδα, το μύθο της όμορφης Ευρώπης και του Δία και φτάνει στο σήμερα, στη σύγχρονη Ευρώπη και τη λειτουργία της.

Ένας μύθος, ένα ποίημα, μία διδακτική ιστορία και ένα παιχνίδι που αναζητά μαζί με τα παιδιά το "πού πηγαίνουν τα χρήματα".

Συγγραφέας: Δημήτρης Σταματόπουλος
Εικονογράφηση: Πέτρος Χριστούλιας
ISBN: 978-618-85495-1-7
Εκδόσεις: Forin Σταματόπουλος
Διαστάσεις: 26 x 21 εκ
Σελίδες: 40

Αγορά

Για παραγγελίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλ. 210/3387566 καθώς και ηλεκτρονικά απευθείας απ’ το e-shop του forin.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!