Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Interamerican Διεθνής πιστοποίηση ποιότητας για τα πολυϊατρεία Medifirst της εταιρείας

Τα Medifirst, τα ιδιωτικά πολυϊατρεία της Interamerican στο Μαρούσι και στην Αργυρούπολη πιστοποιήθηκαν από τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα Swiss Approval, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015, για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που ανέπτυξαν και εφαρμόζουν.

Επιπλέον, στους άμεσους στόχους είναι η πιστοποίηση και του νέου Πολυϊατρείου στο Περιστέρι που άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Οκτωβρίου 2022.

Αυτό σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Interamerica,n ενώ προστίθεται ότι η πιστοποίηση αφορά υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που παρέχονται από τα πολυϊατρεία Medifirst και πιο συγκεκριμένα, στο βιοπαθολογικό, το απεικονιστικό τμήμα και τα εξωτερικά ιατρεία των μονάδων.

Ο γενικός διευθυντής Ζωής και Υγείας της Interamerican Γιώργος Βελιώτης, δήλωσε:

«Η συγκεκριμένη πιστοποίηση των πολυϊατρείων Medifirst, αποδεικνύει έμπρακτα πως το πρότυπο μοντέλο λειτουργίας των μονάδων, αποτελεί ένα μοναδικό παράδειγμα για τα ελληνικά δεδομένα, εδραιώνοντας την παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας προς το σύνολο της κοινωνίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!