Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Mytilineos Για κάθε 1 € που επενδύθηκε στο πρόγραμμα #HoMellon επιστράφηκαν 3,32 € κοινωνικής αξίας

Ολοκληρώθηκε ο διετής κύκλος του κοινωνικού προγράμματος της MYTILINEOS «#HoMellon», που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κοινωνική Επιχείρηση knowl.

Το πρόγραμμα είχε ως βασικό σκοπό να συμβάλει στην επανένταξη συμπολιτών μας, που φιλοξενούνταν σε δομές μακράς / βραχείας αστεγίας ή διαβιούσαν σε επισφαλείς συνθήκες, στην αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με την MYTILINEOS

Κατά τη διάρκεια των δύο κύκλων υλοποίησης του προγράμματος συμμετείχαν συνολικά 50 άτομα από τα οποία τα 29 έχουν βρει ήδη εργασία, ενώ 7 από αυτούς ζουν πλέον σε δικό τους σπίτι.

Σύμφωνα με τη ανάλυση Social Return On Investment (SROI) , η συνολική επένδυση για το πρόγραμμα «#HoMellon»,παρήγαγε κοινωνική αξία 222.224 Euro, με δείκτη απόδοσης SROI ίσο με 3,32:1.

Αυτό σημαίνει πως για κάθε 1 Euro που επενδύθηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρήχθησαν 3,32 Euro κοινωνικής αξίας

Όπως τόνισε ο Γενικός Διευθυντής Εταιρικής Διακυβέρνησης & Αειφόρου Ανάπτυξης της MYTILINEOS, Δημήτρης Παπαδόπουλος:

«Είμαστε πολύ περήφανοι που άλλο ένα κοινωνικό μας πρόγραμμα αφήνει ένα τόσο ισχυρό θετικό κοινωνικό αποτύπωμα. Βρισκόμαστε σε μια διαρκή προσπάθεια σύνδεσης της επιχειρηματικής μας ανάπτυξης με την δίκαιη κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα μας, και θέλουμε το αποτύπωμα μας να συνεχίσει να μεγαλώνει, συμβάλλοντας με συνέπεια στη στήριξη των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια και κοινωνικό αποκλεισμό, πέρα από κάθε μορφή διάκρισης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!