Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ξεκίνησε η διαδικασία για την αλλαγή διοίκησης στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου

Ξεκίνησε η διαδικασία για την αλλαγή διοίκησης στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), καθώς, όπως ανακοίνωσε το Υπερταμείο, πραγματοποιήθηκε χθες η γενική συνέλευση της ΕΤΑΔ δεδομένης της λήξης της θητείας του διευθύνοντος συμβούλου Στ. Βλαστού και ενός μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ, της Χ. Βαρδακάρη.

Έως την εκλογή του νέου διευθύνοντος συμβούλου θα αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα ο νυν εντεταλμένος σύμβουλος Παν. Μπαλωμένος, υπογράφοντας από κοινού με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ Γρ. Αναστασιάδη.

Ο νέος/α διευθύνων/ουσα σύμβουλος θα οριστεί εντός 90 ημερών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές εταιρικής διακυβέρνησης που έχει ορίσει το Υπερταμείο. Παράλληλα, νέο μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου ορίστηκε ο Σπ. Ρουβάς, Strategy & Business Development Manager του Υπερταμείου.

Η διοίκηση του Υπερταμείου ευχαριστεί τον απερχόμενο διευθύνοντα σύμβουλο Στέφανο Βλαστό για τη συνεργασία και για το έργο το οποίο προώθησε κατά τη διάρκεια της θητείας του (Σκαραμαγκάς, Ανθοπωλεία Βουλής κ.ά.), καθώς και την κ. Βαρδακάρη για τη σημαντική συμβολή της στο έργο του ΔΣ της ΕΤΑΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!