Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο 7η ελληνική παρουσία στη έκθεση τροφίμων και ποτών, FOOD & LIFE 2022

Με 34 συμμετοχές θα έχει παρουσία το ελληνικό ομαδικό περίπτερο στην Κλαδική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE 2022, που ξεκινά αύριο Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στο Μόναχο, από τον Εκθεσιακό Οργανισμού του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πρόκειται για την 7η ελληνική ομαδική συμμετοχή, η οποία διοργανώνεται από την εταιρεία-μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο ελληνικό ομαδικό περίπτερο θα λάβουν μέρος η Περιφέρεια Αττικής με 7 τοπικούς παραγωγούς, η Περιφέρεια Ηπείρου με 18 τοπικούς παραγωγούς και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα με 8 τοπικούς παραγωγούς.

Οι 34 ελληνικές επιχειρήσεις, που θα συμμετέχουν στη μεγαλύτερη έκθεση B2C στον κλάδο των τροφίμων και ποτών στη Βαυαρία και στη Νότια Γερμανία, με απευθείας πωλήσεις στον τελικό καταναλωτή, FOOD & LIFE, διακινούν τα εξής προϊόντα:

Τυριά και τυροκομικά προϊόντα, μέλι και μελισσοκομικά προϊόντα, λουκάνικα και καπνιστά κρέατα, καπνιστή πέστροφα, προϊόντα από γάλα γαϊδούρας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και προϊόντα ελιάς, αρωματικά φυτά και βότανα, τσάϊ, σάλτσες, τσάτνεϊ, αλείμματα, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, βιολογικά προϊόντα, οίνος, μπίρα, ούζο, τσίπουρο, λικέρ, αποστάγματα, ποτά, μη αλκοολούχα ποτά με τζίντζερ, χυμός από ρόδι, χυμοί φρούτων, κελυφωτά φιστίκια, φυτικά καλλυντικά και σαπούνια κ.ά.

Παράλληλα με την επίσημη ελληνική συμμετοχή στην έκθεση, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν -σε συνεργασία με την Ελληνοβαυαρική Kοινότητα- Β2Β συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων εκθετών και Γερμανών εμπορικών αντιπροσώπων, εισαγωγέων, ντελικατέσεν, εστιατορίων και επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων, με σκοπό τη σύναψη επωφελών εμπορικών συνεργασιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!