Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

WMF Worldwide Event Greece Ο διεθνής διαγωνισμός start-up επιχειρήσεων θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη

Το WMF Worldwide Event Greece, ο καταξιωμένος θεσμός ανάδειξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, έρχεται ξανά στην Ελλάδα και «προσγειώνεται» και φέτος στη Θεσσαλονίκη, στις 17 Δεκεμβρίου 2022, στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco.

Το WMF στην Θεσσαλονίκη (WMF Worldwide Event Greece) συνδιοργανώνουν το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων από την επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα.

Ο μεγάλος διεθνής διαγωνισμός των start-up επιχειρήσεων, θα αναδείξει μέσα από 15 ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις εκείνες που θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Συνέδριο του WMF! Festival στο Ρίμινι της Ιταλίας στις 15,16 και 17 Ιουνίου 2023, με δυνατότητα παρουσίασης της ιδέας τους σε διεθνή διαγωνισμό και κοινό επιχειρηματικών παραγόντων, εκπροσώπων επενδυτικών εταιρειών και business angels.

Το WMF (Web Marketing Festival) αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διεθνείς θεσμούς ψηφιακής και κοινωνικής καινοτομίας και στην Ελλάδα εκπροσωπείται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Η προηγούμενη διοργάνωση του WMF Worldwide Event Greece πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτωβρίου 2021.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τους κανονισμούς του Διαγωνισμού είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://greece.wemakefuture.it

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!