Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Κικίλιας Κατά 23,4% και 13,6%, η αύξηση στα έσοδα των καταλυμάτων και της εστίασης, τον Αύγουστο

«Η φετινή επιτυχία του τουρισμού αντανακλάται στα έσοδα τα οποία περνούν αδιαμεσολάβητα στη μέση ελληνική οικογένεια και ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες και την εθνική οικονομία», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, στο περιθώριο της εκδήλωσης του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) για την παρουσίαση των Σχεδίων Δράσης 2030 για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Κικίλιας, αναφερόμενος στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον Αύγουστο, επεσήμανε ότι «οι κατά 23,4% και 13,6% αυξήσεις στα έσοδα των καταλυμάτων και των καταστημάτων εστίασης, αντίστοιχα, σε σχέση με τον Αύγουστο του 2019, αποδεικνύουν ότι η στρατηγική του υπουργείου Τουρισμού απέδωσε καρπούς παρά τις φετινές αντιξοότητες (πόλεμος στην Ουκρανία, πληθωρισμός, ακρίβεια κλπ).

Ο υπουργός Τουρισμού τόνισε, επίσης, ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες με στόχο τη στήριξη του τουριστικού κλάδου, της εστίασης και των μικρών-μεσαίων επιχειρήσεων το φθινόπωρο και τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!