Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΟΝΕΧ Ενίσχυση των εργαζομένων στα ναυπηγεία Ελευσίνας με 1,2 εκατ. ευρώ το Δεκέμβριο

Την ενίσχυση των εργαζομένων στα ναυπηγεία Ελευσίνας με 1,2 εκατ. ευρώ ως ένδειξη εμπιστοσύνης προς αυτούς αλλά και της δέσμευσής του στο πλάνο εξυγίανσης, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΝΕΧ, κος Πάνος Ξενοκώστας σε ομιλία του προς τους εργαζόμενους των ναυπηγείων.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) της ΟΝΕΧ, η καταβολή των χρημάτων θα γίνει τον Δεκέμβριο «πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά».

Στην ομιλία του, ο κος Π. Ξενοκώστας, επανέλαβε ότι στόχο αποτελεί η υποβολή του φακέλου εξυγίανσης στα αρμόδια δικαστήρια προς επικύρωση ως τις 31 Οκτωβρίου, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι η σχετική απόφαση των δικαστηρίων θα ανακοινωθεί το ταχύτερο δυνατό.

Κατά την ομιλία του, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις πρόδρομες διαδικασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει, ώστε να προχωρήσει τάχιστα το σύνολο των επισκευών και το ναυπηγείο να καταστεί πλήρως λειτουργικό. «Έχει ξεκινήσει ήδη μια αναλυτική αποτύπωση όλων των επιμέρους επισκευών, μετασκευών, συντηρήσεων, ώστε μετά το τέλος Ιανουάριου και την δικαστική απόφαση, να πατήσουμε το κουμπί επανεκκίνησης και να ξαναμπεί το ναυπηγείο σε τροχιά αναγέννησης», επισήμανε ο ίδιος.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ONEX αναφέρθηκε στην απόφαση του ιδίου να αναλάβει τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, παρά τις δυσκολίες που κληρονόμησε, με την έμπρακτη υλοποίηση των υποσχέσεων του προς τους εργαζομένους να αποτελεί την πιο ηχηρή απάντηση προς κάθε αμφισβήτηση του σχεδίου εξυγίανσης. «Εγώ είμαι εδώ και προσωπικά αναλαμβάνω μια διαδρομή δύσκολη. Εργαζόμενοι και ιδιοκτησία σε αυτό το ναυπηγείο είναι ένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!