Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΒΕΑ Ενδεχόμενο συνεργασίας με ιρλανδικές αρμόδιες αρχές για τις start-ups

Το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΕΒΕΑ με ιρλανδικές αρμόδιες αρχές για τις start-ups της Θερμοκοιτίδας του επιμελητηρίου, καθώς και η πραγματοποίηση εκδήλωσης για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε η πρόεδρος του ΕΒΕ Αθηνών Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου με την πρέσβη της Ιρλανδίας στην Αθήνα, Ίσουλτ Φιτζέραλντ και την διευθύντρια του Οργανισμού Enterprise Ireland, Αν Λάνιγκαν.

Στην εν λόγω συνάντηση, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, στην οποία συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας του ΕΒΕΑ Μπάμπης Μωραΐτης, «αναλύθηκαν οι οικονομίες των δύο χωρών και δόθηκε έμφαση στους τομείς δραστηριότητας κοινού ενδιαφέροντος, όπως για παράδειγμα η συνεργασία με τις start-ups της Θερμοκοιτίδας του ΕΒΕΑ, καθώς και η πραγματοποίηση εκδήλωσης τον Φεβρουάριο του 2023 για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Επίσης, συζητήθηκε το ενδεχόμενο υποδοχής αποστολής από την Ιρλανδία στο EBEA το επόμενο έτος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!