Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Επιτροπή Ανταγωνισμού Επίσημη έναρξη λειτουργίας του Sandbox για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Επιτροπής

Επιτροπή Ανταγωνισμού

4 Οκτωβρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Επίσημη έναρξη λειτουργίας του Sandbox για την Βιώσιμη Ανάπτυξη της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τηλε-ημερίδα που οργάνωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού στο πλαίσιο της επίσημης λειτουργίας του Sandbox για την Βιώσιμη Ανάπτυξη, μια καινοτόμο δράση της Ε.Α. η οποία επικροτήθηκε τόσο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Καταναλωτών BEUC και χαρακτηρίστηκε ως μοντέλο για όλη την Ευρώπη.

Το Sandbox για την Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα του Προέδρου της Ε.Α. κ. Ιωάννη Λιανού και είναι το επιστέγασμα μιας προσπάθειάς του, που ξεκίνησε ήδη από τα μέσα του 2020, ύστερα από εκτενή διεθνή συζήτηση και δημοσίευση κειμένου εργασίας τον Ιούλιο του 2020, ενός διεθνούς συνεδρίου που διοργανώθηκε από την Ε.Α. τον Σεπτέμβριο του ιδίου έτους και δημοσίευσης κοινής τεχνικής μελέτης με την Ολλανδική Αρχή Ανταγωνισμού τον Φεβρουάριο του 2021 ενώ τέλος ακολούθησε και διαβούλευση με κορυφαίους εμπειρογνώμονες οικονομολόγους, ακαδημαϊκούς του τομέα του ανταγωνισμού, κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο του ανταγωνισμού και της βιώσιμης ανάπτυξης, καθώς και οργανισμούς καταναλωτών.

Η καινοτομία αυτή της Επιτροπής Ανταγωνισμού χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από όλες τις τριτοβάθμιες εμπορικές, επιχειρηματικές και βιομηχανικές ενώσεις της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!