Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης Υπογραφή της χάρτας διαφορετικότητας

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, υπέγραψε τη χάρτα διαφορετικότητας, μια πρωτοβουλία του ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νεών) και του Diversity Charter Ελλάδας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την υπογραφή της χάρτας διαφορετικότητας, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, επικυρώνει τη δέσμευσή της για τη διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος με ίσες ευκαιρίες για όλους χωρίς αποκλεισμούς, στην κατεύθυνση της αποδοχής της διαφορετικότητας και της ένταξης όλων των ανθρώπων στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΖΑ, Τζώρτζης Κανακάρης, που υπέγραψε τη χάρτα δαφορετικότητας δήλωσε: «Στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που παρέχουμε στους ανθρώπους μας ένα εργασιακό περιβάλλον αποδοχής της διαφορετικότητας και παροχής ίσων ευκαιριών ανεξαρτήτως φύλου, πεποιθήσεων, θρησκευτικού ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Η υπογραφή της χάρτας διαφορετικότητας έρχεται να επικυρώσει μία ισχυρή δέσμευση που όλοι εμείς στην ΕΖΑ τηρούμε με συνέπεια και συνέχεια εδώ και πολλά χρόνια και που μας αντιπροσωπεύει σε κάθε μας ενέργεια».

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΝ και ιδρυτής του Diversity Charter Greece, Σταύρος Μηλιώνης, δήλωσε: «Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία μπίρας στην Ελλάδα, έγινε μέλος της χάρτας δαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Χαιρόμαστε πολύ με την προσθήκη τους στον κατάλογο των εταιριών -μελών της Χάρτας και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία στην κατεύθυνση της αποδοχής της διαφορετικότητας και της ένταξης όλων των ανθρώπων στα εργασιακά περιβάλλοντα και στην ευρύτερη κοινωνία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!