Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Anytime Διπλή διάκριση στα Environmental Awards

Δύο προγράμματα της Anytime βραβεύτηκαν πρόσφατα στα Environmental Awards.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το "Short Drive", το πρώτο «πράσινο» πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, απέσπασε Silver Award στην κατηγορία «Αντιστάθμιση των εκπεμπόμενων αερίων θερμοκηπίου/GHG offset».

Πρόκειται για την πρωτοβουλία της Anytime να κάνει τη μετακίνηση των ασφαλισμένων της «κλιματικά ουδέτερη» για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου τους, αναλαμβάνοντας να αντισταθμίσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που εκλύονται από το αυτοκίνητό τους σε διεθνή περιβαλλοντικά έργα.

Στην κατηγορία «Sustainable Transport», επίσης με Silver Award διακρίθηκε και το Smart Drive της Anytime, το οποίο με τη χρήση της τηλεματικής και ενός συστήματος επιβράβευσης των υπεύθυνων και προσεκτικών οδηγών προάγει την ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση.

«Με τον τρόπο αυτό η Anytime ξεπερνά τα παραδοσιακά όρια ασφάλισης και δίνει κίνητρο στους ανθρώπους να βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους και να ζουν με περισσότερο σεβασμό στον πλανήτη μας» όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση,

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!