Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Επιτροπή Ανταγωνισμού Ψηφιακή εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας Sandbox Βιώσιμης Ανάπτυξης

Επιτροπή Ανταγωνισμού

28 Σεπτεμβρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Ψηφιακή εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας Sandbox Βιώσιμης Ανάπτυξης

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού («ΕΑ») σας προσκαλεί στην ψηφιακή εκδήλωση για την επίσημη έναρξη της πλατφόρμας Sandbox για τη βιώσιμη ανάπτυξη, η οποία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, από τις 15.00 μ.μ. έως τις 18:00 μ.μ. μέσω live streaming. 

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής αυτής συνάντησης, επιχειρήσεις δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, και εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας θα αναπτύξουν τις θέσεις και απόψεις τους σχετικά με τη λειτουργία της νέας αυτής πλατφόρμας της ΕΑ και γενικότερα τα θέματα της βιώσιμης ανάπτυξης και του ανταγωνισμού. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τα ερωτήματα και τις παρατηρήσεις τους. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο την μετάδοση της ψηφιακής εκδήλωσης μέσω της ειδικής ιστοσελίδας της ΕΑ εδώ.  Το πρόγραμμα της ψηφιακής εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!