Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Τριαντόπουλος Τρίτη φάση στήριξης για τις επιχειρήσεις του Αρκαλοχωρίου

Σύσκεψη παρουσία του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Χρήστου Τριαντόπουλου και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποιηθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, στην οποία συμμετείχαν τοπικοί και εμπορικοί φορείς.

Αντικείμενο της σύσκεψης, ήταν το τρίτο σχήμα στήριξης των επιχειρήσεων στο Αρκαλοχώρι, το οποίο σχεδιάζει η Κυβέρνηση, με σκοπό να ενισχυθούν, τόσο η τοπική κοινωνία, όσο και οι παραγωγικοί φορείς, έναν χρόνο ακριβώς μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την περιοχή.

Όπως ανέφερε ο κ. Τριαντόπουλος, βρισκεται σε εξέλιξη η ενίσχυση σε τρίτο βαθμό των επιχειρήσεων της περιοχής που έχουν πληγεί άμεσα και έμμεσα.

«Το συνολικό κυβερνητικό σχέδιο για την περιοχή πλησιάζει τα 300 εκατομμύρια ευρώ και είναι το μεγαλύτερο που έχει ποτέ δοθεί σε μια τόσο στοχευμένη περιοχή» είπε ο κ. Τριαντόπουλος που επικέντρωσε στην ανάγκη το επόμενο διάστημα να δοθεί έμφαση στην ανασυγκρότηση.

Επιπλέον, στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε και αποτίμηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να διευκρινίζει ότι «αν και έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια, μετά από εντολή του πρωθυπουργού, η περιοχή δεν έχει επιστρέψει στην κανονικότητα και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!