Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΛΤΑ Courier Χρυσό βραβείο στα Franchise Success Awards

Tο χρυσό βραβείο για την κατηγορία «FRANCHISOR SOCIAL RESPONSIBILITY» απονεμήθηκε στην ΕΛΤΑ Courier ως αναγνώριση της μεγάλης συνεισφοράς της εταιρείας στην ανάπτυξη της αγοράς του Franchising αλλά και συνολικά στην οικονομία και την κοινωνία.

'Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των ΕΛΤΑ, τα Franchise Success Awards επιβραβεύουν τις εταιρείες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και τις προκλήσεις των καιρών, έχοντας διαγνώσει τις αλλαγές στο πεδίο του ανταγωνισμού και έχοντας βελτιώσει τη συνολική αγοραστική εμπειρία. Πρόκειται για εταιρείες που επενδύουν με συνέπεια στα σημεία διαφοροποίησης, διαμορφώνοντας και μία συγκροτημένη επιχειρηματική πρόταση.

Στόχος των Franchise Success Awards είναι η προβολή των βέλτιστων πρακτικών και των στοιχείων που ισχυροποιούν το franchising και ευρύτερα την ελληνική οικονομία.

«Το βραβείο απoτελεί μια σημαντική αναγνώριση των ενεργειών της ΕΛΤΑ Courier για την ταχύτητα, το εύρος μετασχηματισμού και την κοινωνική ευθύνη που επιδεικνύει. Σε έναν κλάδο o οποίος αποτελεί το συνδετικό κρίκο για τη διατήρηση του εμπορίου, η ΕΛΤΑ Courier επιτυγχάνει σημαντική ανάπτυξη του δικτύου franchise. Θέτοντας στο επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του, η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης» επισημαίνεται στην ανακοίνωση των ΕΛΤΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!