Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΣΒΕ Περισσότερες από 800 επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ

ΣΒΕ

Θεσσαλονίκη, 23 Σεπτεμβρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Περισσότερες από 800 επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ

Ολοκληρώθηκε η αποτίμηση των Β2Β συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης μεταξύ ελληνικών και αραβικών επιχειρήσεων, από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas (ΕΕΝ) και την HELEXPO.

Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αφού πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 800 κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ 95 ελληνικών και 58 επιχειρήσεων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κυρίως στους κλάδους τροφίμων, δομικών υλικών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, άμυνας και διαστημικής βιομηχανίας, ανάπτυξης λογισμικού, μεταφορές και εφοδιαστική αλυσίδα, διαχείρισης επενδύσεων καθώς και νοσοκομειακής και υγειονομικής περίθαλψης.

Αναμένεται πολλές από τις συναντήσεις αυτές να καταλήξουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες. Στο επόμενο χρονικό διάστημα o ΣΒE θα παρακολουθήσει και θα καταγράψει την έκβαση των συναντήσεων αυτών καθώς και τις επιτυχημένες ιστορίες επιχειρηματικής συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!