Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Οικονόμου Διεύρυνση του επιδόματος θέρμανσης

Στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται και θα δοκιμαστούν περισσότερο οι αντοχές του κόσμου δρομολογείται διεύρυνση της περιμέτρου χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης και αύξησή του, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι εξετάζεται σχέδιο για φθηνότερες μετακινήσεις και πως τα αρμόδια Υπουργεία επεξεργάζονται ιδέες πέραν των συνηθισμένων για τη στήριξη των πολιτών, χωρίς να τιναχθεί η οικονομία στον αέρα. Αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει και το πολιτικό βάθος και επαρκή αποτρεπτική ισχύ για να ανταπεξέλθει στην οποιαδήποτε πρόκληση.

«Έχουμε πλήρη συνείδηση ότι το χειμώνα που έρχεται θα δοκιμαστούν ακόμα περισσότερο οι αντοχές του κόσμου κι αυτό δεν μπορεί να το προσπερνάει κανείς. Χρειάζεται να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και να βρίσκει απαντήσεις. Οι κρίσεις που εισάγονται στην Ευρώπη απειλούν την καθημερινότητά μας και το βιοτικό μας επίπεδο, όλη της κοινωνίας και περισσότερο των πιο ευάλωτων αλλά και των περισσοτέρων. Άρα δεν πρέπει να μένουμε στις διαπιστώσεις, ούτε στις συνηθισμένες κινήσεις. Πρέπει να σκεφτόμαστε τρόπους, καθήκον της πολιτικής είναι να βρίσκει τρόπους και απαντήσεις ώστε να βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!