Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΒΕΑ Το Επιμελητήριο στην 86η ΔΕΘ

ΒΕΑ

1 Σεπτεμβρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Το Β.Ε.Α. στην 86η ΔΕΘ

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας, δίνει και φέτος δυναμικά το «παρών», στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από το Σάββατο 10 – Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, με τιμώμενη Χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το Β.Ε.Α. συμμετέχει στο κοινό περίπτερο, με τα άλλα δυο αμιγή Βιοτεχνικά Επιμελητήρια της χώρας, το Βιοτεχνικό Πειραιά και το Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, όπου θα φιλοξενηθούν πολλές βιοτεχνικές επιχειρήσεις, από διάφορους παραγωγικούς κλάδους.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια, το Β.Ε.Α. συνεχίζει την πολιτική υποστήριξης της εξωστρέφειας και ενδυνάμωσης της παρουσίας των Μελών του, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών του και μέσω της δράσης του ως Μέλος του Enterprise Europe Network, επιδοτώντας εξ΄ ολοκλήρου και προσφέροντας εκθεσιακό χώρο, σε 10 επιχειρήσεις – Μέλη του, με διαφορετικά αντικείμενα δραστηριότητας, που θα έχουν την ευκαιρία, για προβολή των προϊόντων τους και επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Πρόκειται για μια δράση υποστήριξης των Μελών του, που μέσα στα δύο χρόνια υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, αντιστέκονται με σκληρή προσπάθεια για να παραμένουν βιώσιμοι και να αναπτυχθούν.

Στο περίπτερο του Β.Ε.Α. θα δοθούν συνεντεύξεις της Διοίκησης, καθώς και συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία και εκπροσώπους της Κυβέρνησης, ιδιαιτέρως του εποπτεύοντος Υπουργείου Ανάπτυξης, όπου θα δοθεί η δυνατότητα, να ξανατεθούν τα προβλήματα των μικρομεσαίων στην παρούσα κρίσιμη οικονομική συγκυρία και να επαναπροβληθούν οι θέσεις – προτάσεις του Επιμελητηρίου για την στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Θα είναι τιμή και χαρά για το Επιμελητήριό μας, να υποδεχθεί τους επιχειρηματίες, τα Επιμελητήρια και τους εκπροσώπους της Πολιτείας, στο βιοτεχνικό περίπτερο.

Όλο το υλικό προβολής, από τα εκθεσιακά περίπτερα των επιχειρήσεων, συνεντεύξεις επιχειρηματιών, δηλώσεις Διοίκησης, συναντήσεις και κάθε πληροφορία, ή είδηση, που αφορά την παρουσία των εκθετών, θα διατίθεται για το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας του Β.Ε.Α και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθ΄ όλη την διάρκεια της Έκθεσης:  

www.acsmi.gr

https://www.facebook.com/acsmi.grhttps://www.instagram.com/acsmi.gr/

https://www.linkedin.com/company/64964339/admin/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!