Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ο Δήμος Τήνου στο παγκόσμιο συνέδριο της ASTA

Τη συστηματική προσέγγιση της αμερικανικής ταξιδιωτικής αγοράς έχει θέσει ως στόχο ο Δήμος Τήνου, στο πλαίσιο της οποίας συμμετέχει από πέρσι στο ετήσιο συνέδριο της American Society of Travel Advisors.

Μετά την περσινή θετική εμπειρία της παρουσίας της Τήνου στην αμερικανική τουριστική επαγγελματική αγορά μέσω της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Συνέδριο της ASTA (ASTA Global Convention 2021), που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 23-25 Αυγούστου, φέτος η "Μούσα του Αιγαίου" επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο με ακόμα πιο ηχηρή παρουσία.

Στη διάρκεια του φετινού συνεδρίου, που διεξάγεται 22-24 Αυγούστου, ο δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος έχει προγραμματίσει συναντήσεις με παράγοντες της αμερικανικής αγοράς με στόχο την περαιτέρω προώθηση της Τήνου ως επιλεγμένου προορισμού ποιοτικών διακοπών.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την περυσινή εμφάνιση της Τήνου στο συνέδριο, το εκπαιδευτικό Video της Μούσας του Αιγαίου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια του έτους σε όλες τις διαδικτυακές συναντήσεις και είναι αναρτημένο στην πλατφόρμα ζωντανών μεταδόσεων της MTC Group, παρουσιάστηκε στους 2.000 συνέδρους, στους οποίους διανεμήθηκε και το φυλλάδιο του νησιού.

Η ASTA, που μετονομάστηκε το 2018 ως American Society of Travel Advisors, είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος φορέας για ταξιδιωτικούς συμβούλους, την ταξιδιωτική βιομηχανία και το ταξιδιωτικό κοινό. Τα μέλη του αντιπροσωπεύουν το 80% όλων των ταξιδιών που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του καναλιού διανομής ταξιδιωτικών πρακτορείων. Διαθέτει εκατοντάδες μέλη διεθνώς με έδρα σε διάφορες χώρες του κόσμου, με αποστολή να διευκολύνει την επιχείρηση πώλησης ταξιδιών μέσω αποτελεσματικής εκπροσώπησης, κοινής γνώσης και ενίσχυσης του επαγγελματισμού.

Η συμμετοχή του δήμου οργανώθηκε μέσω της MTC GROUP που είναι μέλος της ASTA και με την οικονομική ενίσχυση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!