Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Σε λειτουργία οι αιτήσεις για την επιχορήγηση κόστους διανομής εντύπων & δημοσιογραφικού χαρτιού

Σε λειτουργία τέθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, η εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων για την επιχορήγηση του κόστους διανομής εντύπων & δημοσιογραφικού χαρτιού για το 2ο τρίμηνο του 2022. 

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Α. 1105/2022, ως καταληκτική προθεσμία για την υποβολή της αίτησης του πρώτου διμήνου και του δεύτερου ημερολογιακού τριμήνου 2022 έχει οριστεί η 5η Σεπτεμβρίου 2022.

Μπορείτε να εισέλθετε στην εφαρμογή πατώντας εδώ.

Παρατίθενται ακολούθως οι δημοσιευμένες οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής:

Διαβάστε επίσης:

A. 1105/2022: Διαδικασία και προϋποθέσεις επιχορήγησης για το έτος 2022 του μεταφορικού κόστους για τη διανομή εντύπων, καθώς και του κόστους δημοσιογραφικού χάρτου εκδοτικών επιχειρήσεων που εκδίδουν εφημερίδες και περιοδικά τοπικής, περιφερειακής και πανελλήνιας κυκλοφορίας, οι οποίες επλήγησαν από τη σοβαρή οικονομική διαταραχή που προκλήθηκε από τη ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας και τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την ΕΕ και τους διεθνείς εταίρους, καθώς και από τα αντίμετρα που ελήφθησαν, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 81 του ν. 4949/2022 (A’ 126).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!