Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Παράταση υλοποίησης του 20% των σχεδίων βελτίωσης

Υπουργείο Αγροτικής
Ανάπτυξης και Τροφίμων

Αθήνα, 19 Αυγούστου 2022

Δελτίο Τύπου

Παράταση υλοποίησης του 20% των σχεδίων βελτίωσης

Παράταση υλοποίησης του 20% των σχεδίων βελτίωσης μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022 συνολικά για όλη τη χώρα έχει υπογραφεί, ύστερα από συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ Γιώργο Γεωργαντά, από τον αρμόδιο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Στύλιο και τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Ειδικότερα η προθεσμία υλοποίησης του 20% των σχεδίων βελτίωσης - Δράσεις: 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020» είναι πλέον για όλη τη χώρα η 30ή Νοεμβρίου 2022.

Παρατείνεται για τις περισσότερες περιπτώσεις 3 μήνες και ενοποιείται η προθεσμία, διευκολύνοντας τους δικαιούχους που αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να υλοποιήσουν τα εγκεκριμένα από το 2019 και 2020 Σχέδια Βελτίωσης και αντιμετώπιζαν προβλήματα λόγω κυρίως καθυστερήσεων που παρατηρούνται στην προμήθεια των γεωργικών οχημάτων εξαιτίας των συνολικών καθυστερήσεων που υφίστανται στο χώρο της εμπορίας οχημάτων.

Επισημαίνεται ότι δεν  πρόκειται να δοθεί καμία επιπλέον παράταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!