Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΛ Nα σταματήσει η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης για την ΛΑΡΚΟ

ΠΟΛ

27 Ιουλίου 2022

Δελτίο Τύπου

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Nα σταματήσει η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης για την ΛΑΡΚΟ

Στηρίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ οι οποίοι αντιδρούν  στην εγκληματική Κυβερνητική απόφαση για οριστικό σταμάτημα της παραγωγικής  διαδικασίας και απόλυση όλων των εργαζομένων που ήδη η «ειδική διαχείριση» της ΛΑΡΚΟ  χθες προχώρησε στην κοινοποίηση των απολύσεων του συνόλου των εργαζομένων.  

Δίνουμε μαχητικό παρών και υποδεχόμαστε αγωνιστικά τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ και  τις οικογένειες τους την Παρασκευή 29 Ιούλη στις 10πμ στην μεγάλη απεργιακή  συγκέντρωση τους στο Σύνταγμα. 

Στεκόμαστε στο πλευρό τους, στον περήφανο και ηρωικό αγώνα που δίνουν εδώ και 30  μήνες για να μην μείνουν άνεργοι, να μην ξεσπιτωθούν, να μην μαραζώσει ο τόπος τους.  

Απαιτούμε από την κυβέρνηση έστω και τώρα να σταματήσει την εγκληματική πολιτική γύρω από την ΛΑΡΚΟ, να μην σταματήσει την παραγωγική διαδικασία και να υιοθετήσει τις ρεαλιστικές προτάσεις των εργαζομένων που ταυτίζονται πλήρως και με όλες τις τοπικές  κοινωνίες που δραστηριοποιείται η ΛΑΡΚΟ. 

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους για 

  • ΛΑΡΚΟ ενιαία και σε λειτουργία. 
  • Το πρόγραμμα συντήρησης των παραγωγικών μονάδων να έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και να ορίζει σαφώς το χρόνο έναρξης της παραγωγικής διαδικασίας.
  • Καμία δυσμενή μισθολογική μεταβολή στους εργαζόμενους.
  • Καμία έξωση από τους οικισμούς. 

Η ΚΔ της ΕΛΕΠΑ 

Το ΔΣ της ΠΟΛ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!