Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΛ Συνάντηση με ΣΕΒ για έναρξη διαπραγματεύσεων

ΠΟΛ

Συνάντηση ΠΟΛ με ΣΕΒ για έναρξη διαπραγματεύσεων

Παναττική Στάση Εργασίας 2.30 – Συγκέντρωση στα γραφεία ΣΕΒ

Ταυτόχρονες κινητοποιήσεις σε άλλες πόλεις.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών συνεχίζει αμείωτα τον αγώνα για την προάσπιση των  δικαιωμάτων των εργαζομένων του κλάδου και για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ).

Μετά από πρωτοβουλία μας, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους εργοδοτικούς φορείς ΣΕΒ-ΠΟΞ-ΓΣΕΒΕΕ-ΕΣΕΕ την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 με θέμα την υπογραφή ΣΣΕ σύμφωνα με το σχέδιο που  έχει προετοιμάσει και καταθέσει η ΠΟΛ. 

Κηρύξαμε ως Μέρα Πανελλαδικής Δράσης του κλάδου την μέρα έναρξης των διαδικασιών για την  υπογραφή ΣΣΕ και πολλά σωματεία από όλη την Ελλάδα ήδη έχουν ανταποκριθεί με ενθουσιασμό και  αγωνιστικότητα. 

Αυτή την στιγμή έχουν ανακοινωθεί για την Τετάρτη 6.7.2022 

  • Αττική: Στάση Εργασίας από τις 2.30μμ μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Συγκέντρωση 3.30 στα γραφεία  του ΣΕΒ (Ξενοφώντος 5, Αθήνα). Παρεμβάσεις σε μεγάλους εργοδότες για υπογραφή ΣΣΕ σε  επιχειρησιακό επίπεδο. 
  • Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση στο πάρκο Technopolis στις 5.00μμ και παρέμβαση στην εταιρία  Deloitte. Τις προηγούμενες μέρες παρεμβάσεις σε PwC και σε λογ. γραφεία και λογιστήρια του  κέντρου και των Δυτικών Συνοικιών 
  • Λάρισα: Στάση Εργασίας από τις 2.30μμ μέχρι τη λήξη της βάρδιας και παρέμβαση στον Σύνδεσμο  Εργοδοτών Θεσσαλίας. Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 5/7/22. 
  • Κέρκυρα: Συγκέντρωση στη πλ. Ανουντσιάτα στις 7.00μμ. Θα προηγηθούν παρεμβάσεις σε λογ. γραφεία και λογιστήρια της πόλης. 
  • Τρίκαλα: Σύσκεψη ενημέρωσης των συναδέλφων και παρεμβάσεις σε λογ. γραφεία και λογιστήρια.

Παράλληλα σε μια σειρά πόλεις όπως Ηράκλειο, Ιωάννινα, Φανιά, Άρτα τα σωματεία και οι επιτροπές του κλάδου έχουν βγάλει ανακοινώσεις στήριξης της Μέρας Πανελλαδικής Δράσης και παρεμβάσεις σε χώρους δουλείας της περιοχής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!