Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη Διάκριση στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022

Η Ευρωπαϊκή Πίστη διακρίθηκε για ακόμα μία χρονιά στα "Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022", στον πυλώνα "Bravo Governance", για την πρωτοβουλία "Αποτροπή Απάτης και Πάταξη της Διαφθοράς".

Ο συγκεκριμένος πυλώνας, όπως αναφέρει ανακοίνωση, αφορά στις πρακτικές και στις πρωτοβουλίες που σχετίζονται με το Σύστημα Διακυβέρνησης ενός οργανισμού και η διάκριση της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη σε αυτή την κατηγορία, αποτελεί την επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας του εν λόγω συστήματος της Εταιρίας.

Οι διαδικασίες και οι κανόνες που έχουν θεσπιστεί από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, εφαρμόζονται στο σύνολο των εταιρικών διαδικασιών και αποτελούν δέσμευση ως προς τον Κώδικα Δεοντολογίας της Εταιρείας.

Παράλληλα, προωθούν τη διαφάνεια σε όλα τα θέματα που άπτονται της δραστηριότητας του οργανισμού, ενώ καταπολεμούν τη διαφθορά σε όλες τις εκφάνσεις της, διατηρώντας τον υγιή ανταγωνισμό προς όφελος των επιχειρήσεων και των καταναλωτών.

H Compliance & AML Manager της εταιρείας Κατερίνα Παπαδοπούλου, δήλωσε σχετικά:

«Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι ένας οργανισμός με ισχυρή δέσμευση της διοίκησης για την εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών Εταιρικής Διακυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της εταιρείας. Στο πλαίσιο αυτό μας απονέμεται και το συγκεκριμένο βραβείο για την "Αποτροπή της Απάτης & Πάταξη της Διαφθοράς", το οποίο ενισχύει περαιτέρω την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Όλοι εμείς στην Ευρωπαϊκή Πίστη δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε τις Αρχές και τις Αξίες της εταιρείας μας, οι οποίες την οδηγούν να λαμβάνει τόσο σημαντικές διακρίσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!