Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΛΣΤΑΤ Mειώθηκε ο δείκτης μισθολογικού κόστους στο σύνολο της οικονομίας στο α' τρίμηνο του 2022

Μείωση 1,3% σημείωσε ο δείκτης μισθολογικού κόστους χωρίς καμία διόρθωση (εποχική ή διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών), στο σύνολο της οικονομίας εκτός από τον πρωτογενή τομέα και τις δραστηριότητες των νοικοκυριών, το α' τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του α' τριμήνου 2021, έναντι αύξησης 6,6% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2021 προς το 2020.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, ο δείκτης με εποχική διόρθωση αλλά χωρίς διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών, σημείωσε μείωση 1,9%, έναντι αύξησης 5,8% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2021 προς το 2020.

Ενώ, ο δείκτης με διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών αλλά χωρίς εποχική διόρθωση, παρουσίασε μείωση 1,8% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του α' τριμήνου 2021, έναντι αύξησης 6,5% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2021 προς το 2020.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!