Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ιταλία Πιθανή παράταση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε δημόσια μέσα μεταφοράς και σε νοσοκομεία

Ο Ιταλός υφυπουργός Υγείας Αντρέα Κόστα δήλωσε σήμερα ότι θεωρεί πιθανή την παράταση, μέχρι τον Σεπτέμβριο, του μέτρου που προβλέπει την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας σε δημόσια μέσα μεταφοράς, νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας.

Ο Κόστα, μιλώντας στον ιταλικό ραδιοσταθμό Radio Capital, αναφέρθηκε στην αυριανή λήξη του μέτρου που αφορά την υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε χώρους με ιδιαίτερο συνωστισμό ή σε αυτούς στους οποίους βρίσκονται ευπαθείς κατηγορίες.

Ο ιταλός αρμόδιος υφυπουργός δήλωσε πως η κυβέρνηση προσανατολίζεται, ενόψει του αυριανού υπουργικού συμβουλίου, στην παράταση του μέτρου μέχρι το Σεπτέμβριο στα δημόσια μέσα μεταφοράς, τα νοσοκομεία και τους οίκους ευγηρίας.

Παράλληλα τόνισε ότι από αύριο, Τετάρτη, η προστατευτική μάσκα θα πάψει να είναι υποχρεωτική στα θέατρα, τις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις και τους κινηματογράφους.

Σε ό,τι αφορά τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις για το απολυτήριο του Λυκείου, τέλος, η κυβέρνηση Ντράγκι προχώρησε μόνο σε σύσταση προς τους μαθητές και τους καθηγητές να συνεχίσουν να κάνουν χρήση της μάσκας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!