Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Φορολογική αρθρογραφία

Forin.gr Observer Διαβίβαση στοιχείων τίτλων κτήσης στην πλατφόρμα myDATA

Στη σημερινή στήλη Forin.gr Observer και ενόψει της καταληκτικής προθεσμίας της 15ης Ιουνίου 2022 (σ.σ. η προθεσμία τελικώς παρατάθηκε έως 30.6.2022) για τη διαβίβαση δεδομένων για το ημερολογιακό έτος 2021, θα εστιάσουμε στη διαβίβαση των δεδομένων που αφορούν στη σύνοψη και το χαρακτηρισμό των τίτλων κτήσης στην πλατφόρμα myDATA.

Αρχικώς, υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την απόφαση Α. 1038/2022, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, για το ημερολογιακό έτος 2021, η υποχρέωση αποστολής των στοιχείων των συγκεντρωτικών καταστάσεων εκπληρώνεται με τον τρόπο και τη διαδικασία που ορίζονται στην απόφαση Α.1138/2020 (διαβίβαση δεδομένων στην πλατφόρμα myDATA), κατ' εφαρμογή του άρθρου 15Α του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας. Ειδικότερα, για το ημερολογιακό έτος 2021 διαβιβάζονται στην ΑΑΔΕ υποχρεωτικά, δεδομένα που αφορούν στη σύνοψη και χαρακτηρισμό:

Το περιεχόμενο αυτό είναι διαθέσιμο μόνο στους συνδρομητές του forin.gr

Αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτό καθώς και σε ένα πλήθος απο μοναδικές υπηρεσίες και προνόμια!

Μάθετε περισσότερα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!